Sunday, 21 July 2013

DVD Panduan Biskut Penyet Ala Biskut Famous Amos.

Ingin Belajar Buat Biskut Drop Ala Biskut Famous Amos?

Ketahui 8 Resepi Biskut Drop Terbaik Akan Didedahkan Kepada Anda.

Biskut Penyet atau Biskut Drop merupakan biskut yang dihasilkan tanpa mengunakan acuan. Ia tiada bentuk tetap. Ia juga mudah dibuat. Dan yang paling penting, ia sedap dan menyelerakan. Biskut ini juga mempunyai permintaan sepanjang masa.


Anda juga boleh membuatnya sendiri...
Ya. Anda juga boleh membuat biskut sedemikian. Inilah yang ingin kami kongsikan dengan anda tentang pembuatan biskut drop. Ia mungkin menjadi salah satu daripada sumber perniagaan anda kelak. Siapa tahu anda mempunyai bakat dan rezeki dalam bidang bakeri seperti kami.

Bidang bakeri boleh diceburi oleh semua orang tanpa mengira jantina. Malah banyak pengusaha kedai makan dan chef di hotel terkemuka terdiri daripada lelaki. Jadi bidang masakan bukanlah bidang yang didominasi oleh wanita sahaja. Jadi anda tidak boleh memberi sebarang alasan lagi selepas ini....

Memperkenal DVD Biskut Penyet...

Mengapa Anda Perlu Mendapatkan DVD Ini?
Anda tidak perlu untuk ke kelas untuk belajar membuat biskut. Ia menjimat kos anda!
Ia ditunjukkan dalam bentuk video. Anda boleh memasangnya di komputer dan menontonnya berulang kali jika anda mahu.
Anda boleh memulakan perniagaan biskut anda dengan segera.
Anda boleh bertanya jika berlaku sebarang masalah. Ini tidak akan diperolehi jika anda menyertai kursus.
Ya. Anda boleh belajar membuat biskut drop ini hanya dari rumah. Malah anda boleh menjual hasil biskut yang anda hasilkan hanya dari rumah dengan mengunakan Internet dan Facebook. Ia cukup mudah dan menjimatkan masa anda.

Apa yang akan anda belajar dalam DVD Biskut Penyet ini?
Dalam DVD ini, kami akan menunjukkan langkah demi langkah membuat 8 jenis biskut drop yang boleh anda jual selepas ini. Berbeza dengan biskut raya yang bermusim, biskut drop sentiasa mempunyai permintaan setiap masa. Ada yang menjadikannya kudapan di waktu petang bersama keluarga. Dapatkan segera DVD ini. Untuk maklumat lanjut dan tempahan DVD sila klik banner di bawah.
SELAMAT BERPUASA RAMADHAN 1434H.

No comments:

Post a comment

Ebook Panduan Coklatwrapper

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Anda