Ebook Panduan Coklatwrapper

Sunday, 19 January 2014

Kalendar 2014 untuk kereta


Selamat Tahun Baru 2014. Post kali ini adalah kalendar 2014 untuk kereta. Saiz kalendar adalah A6. Setelah print, punch dua lubang di bucu atas kiri dan kanan kalendar. Lihat gambar atas.

Kemudian cari tali -> tali tag ker, tali kasut pun leh, masukkan ke dalam 2 lubang bucu kalendar 2014 tu. Lihat gambar di atas.

Kemudian gantung di cermin pandang belakang kereta anda. Senang nak tengok haribulan atau nak tengok bila hari cuti atau nak plan cuti.



Atas ni cuti-cuti Malaysia 2014. Boleh save dan print untuk rujukan. Right Click untuk Save Image As.. supaya dapat lihat image lebih besar dan jelas.



Atas: Gambar Kalendar 2014. Boleh Save dan Print. Nak cantik, print di atas Photo Paper saiz A6 (4in x 6in). Sesuai untuk gantung di kereta, tampal di dinding bilik atau untuk letak dalam buku pelajaran, novel dan lain-lain buku. Selamat Mencuba. Semoga Tahun 2014 memberi kejayaan kepada kita semua dalam apa bidang sekali pun. 
Insya-ALLAH.


Terima Kasih

Untuk tempahan kotak tisu :
Saiz Kotak Tisu: 100 helai tisu.
Harga Kotak Tisu: RM10
Minimum Order: 1 Kotak Tisu termasuk 100 helai tisu.
1 Kotak Tisu termasuk 100 helai tisu = RM10
3 Kotak Tisu termasuk 100 helai tisu setiap kotak = RM30
Order 10 Kotak Tisu termasuk 100 helai tisu setiap kotak = RM8 sekotak. 

Untuk tempahan mini coklat wrapper @ mini chocolate wrapper :
Saiz Coklat Mini Bar: 1.5cm x 3cm
Berat Coklat Mini Bar: 7.5gm
Harga: Coklat Mini Bar + Wrapper = RM0.90
Minimum Order: 100 Mini Coklat Wrapper.
100 Mini Coklat Wrapper = RM90.00
100 Mini Coklat Wrapper beserta kotak = RM100.00  
Order 300 ke atas Mini Coklat Wrapper = RM0.80 sebiji. Kotak percuma.

Untuk tempahan coklat wrapper @ chocolate wrapper :
Saiz Coklat Bar: 4cm x 7.5cm
Berat Coklat Bar: 20gm
Harga: Coklat Bar + Wrapper = RM1.50
Minimum Order: 50 Coklat Wrapper.

Untuk tempahan coklat wrapper @ chocolate wrapper :
Saiz Coklat Bar: 3cm x 12.5cm
Berat Coklat Bar: 30gm
Harga: Coklat Bar + Wrapper = RM2.00
Minimum Order: 50 Coklat Wrapper.

Untuk tempahan coklat wrapper @ chocolate wrapper :
Saiz Coklat Bar: 6cm x 12.5cm
Berat Coklat Bar: 40gm
Harga: Coklat Bar + Wrapper = RM3.00
Minimum Order: 50 Coklat Wrapper.


Untuk tempahan coklat bar dalam kotak:
Saiz Coklat Bar: 3cm x 12.5cm
Berat Coklat Bar: 30gm
Harga: Coklat Bar + Kotak = RM3.50
Minimum Order: 50 Coklat Bar Berkotak.

Pesanan hendaklah seminggu awal dari tarikh majlis.
Design Wrapper PERCUMA.
Penghantaran Lembah Klang PERCUMA.
Penghantaran LUAR Lembah Klang boleh dirunding.
Tempahan/Pertanyaan email ke 
coklatbar@gmail.com atau sms 017-2135663.


Tak tau buat coklat? Berminat belajar buat coklat sendiri? Rasakan kepuasan membuat coklat sendiri di rumah. Klik banner di bawah:


Jom Korban dan Akikah:-

Baik punya produk:

Free advertising  chocolate wrapper

No comments:

Post a Comment

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Anda