Sunday, 27 August 2017

Ferrari mengekalkan Kimi Raikkonen untuk 2018

Post kali ini saya masukkan berita F1. Berita mengenai Pemandu F1 Ferrari.

Ferrari telah mengesahkan Kimi Raikkonen akan kekal di dalam pasukan untuk musim 2018, mengakhiri spekulasi mengenai masa depan pemandu Finland itu.


Raikkonen gagal merakamkan kemenangan sejak kembali ke Ferrari pada tahun 2014 tetapi telah dikekalkan tahun demi tahun dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Ketidak konsistenan juara dunia 2007 itu telah menyebabkan spekulasi bahawa dia akan digugurkan untuk kempen tahun 2018, walaupun dia telah memberi sokongan yang baik kepada kejayaan kejuaraan pemandu Sebastian Vettel, iaitu di Grand Prix Hungaria apabila dia bertindak sebagai pemain belakang menentang Lewis Hamilton.

Perjanjian itu - disahkan dalam kenyataan ringkas pada hari Selasa - dijangka diikuti oleh berita serupa untuk rakan sepasukan Vettel, yang kontraknya juga berjalan hingga akhir musim ini. Vettel dikenali sebagai penyokong Raikkonen yang tinggal di pasukan itu kerana dia mempunyai hubungan yang baik dengan pemandu Finland itu.

Raikkonen menghadapi tekanan dalaman untuk memperbaiki persembahannya musim ini, dengan presiden Ferrari, Sergio Marchionne memanggilnya sebagai "laggard" semasa Grand Prix Austria. Di label begitu walaupun mendapat kedudukan pertama sejak 2008 untuk Grand Prix Monaco Mei lalu, walaupun itu menjadi perlumbaan kontroversi untuk Ferrari sebagai strategi yang dipersoalkan untuk pemimpin perlumbaan membantu kemenangan Vettel, dengan memberi cadangan kepada skuad Itali memihak kepada pemandu Jerman tahun ini.


Perhatian Ferrari kini akan beralih kepada pendahulu kejuaraan pemandu iaitu Vettel, yang telah terhenti apabila menandatangani perjanjian jangka panjang baru. Laporan baru-baru ini di Itali mencadangkan dia hanya bersedia menandatangani satu tahun tambahan kerana Vettel sedar keadaan pemandu di Mercedes, dengan perjanjian semasa Lewis Hamilton tamat pada penghujung 2018. Perlanjutan Raikkonen semua tetapi menegaskan Vettel akan tetap bersama Pasukan untuk tahun depan sekurang-kurangnya.

Line-up yang tidak berubah di Ferrari kemungkinan akan membawa kepada yang serupa untuk Mercedes. Juara dunia menandatangani Valtteri Bottas untuk kontrak satu tahun untuk menggantikan Nico Rosberg yang telah bersara musim ini tetapi telah berhenti menawarkan tawaran lain dengan ketidakpastian yang menggantung masa depan Vettel. 

Dengan Daniel Ricciardo dan Max Verstappen terkurung sekurang-kurangnya satu tahun lagi dengan Red Bull, tiga pasukan teratas sepatutnya kelihatan sama dengan pembukaan musim tahun depan (2018).

Berminat buat mini bar coklatwrapper? Belajar buat mini bar coklatwrapper. Tanpa perlu buat mini coklat bar. Transform miniwrapper ke lain-lain saiz wrapper juga diajar. JOM Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER. Hanya RM50
WHATSAPP/SMS 017-2135663.

Saya pasti anda berminat. Jadi, tugas anda sekarang adalah:-
1. Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER.
2. Hanya RM50. WHATAPPS/SMS 017-2135663 untuk beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER.
3. Anda akan dapat download EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER dalam tempoh 12 jam dari tarikh/masa bayaran.
4. Anda boleh mula belajar buat mini bar coklatwrapper.
5. Anda boleh mulakan biznes mini bar coklatwrapper anda.
6. Lebih dari 100 miniwrapper design PERCUMA untuk anda dan boleh di redesign semula mengikut kehendak majlis.

Tunggu design mini wrapper saya yang seterusnya pada post blog coklatwrapper.blogspot.my.


Nak Belajar buat mini bar coklatwrapper. Tanpa perlu buat mini coklat bar. JOM Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER. Hanya RM50. 

SMS 017-2135663.Handphone Murah  Harga Borong

Top Selling Products:
Chocolate for a happy Heart

Handphone Murah  Harga Borong

Langkah-langkah tempah Ebook Panduan Mini Bar Coklatwrapper:-


#coklat
#coklatbar
#coklatwrapper
#mini
#minicoklatbar
#wrapper
#candywrapper
#wrappers
#colour
#warna
#merah
#chocolate
#chocolate bar
#chocolate wrappers
#chocolate wrapper
#mini chocolate wrappers
#chocolate for happy heart
#fat burning brownies
#candybouquets for fun and profit
#get the most powerful plugin for AliExpress Affiliates here

Top Selling Products:
Chocolate for a happy Heart


Handphone Murah  Harga Borong

No comments:

Post a Comment

Ebook Panduan Coklatwrapper

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Anda