Ebook Panduan Mini Bar Coklatwrapper dan Kotak.

Assalamualaikum 

Selamat Tahun Baru 2017


Hari ini dengan penuh kesyukuran saya melancarkan ebook kedua saya iaitu Ebook Panduan Mini Bar Coklatwrapper dan Kotak.


- Ebook ini akan menunjukkan bagaimana cara membuat mini bar coklatwrapper yang sesuai untuk majlis cukur jambul, harijadi, tunang, pernikahan dan perkahwinan. Sebarang majlis pun boleh.

- Ebook ini tiada cara membuat mini coklat bar. Anda tidak perlu buat mini coklat bar. Sesuai untuk orang yang tiada masa untuk belajar buat mini coklat bar, atau orang yang tidak mahu belajar buat mini coklat bar atau orang yang tidak sedia untuk belajar buat mini coklat bar. Jadi macamana nak dapatkan mini coklat bar ini. Semuanya diterangkan secara terperinci di dalam Ebook Panduan Mini Bar Coklatwrapper dan Kotak.

- Kandungan ebook ini lebih kepada design, print, cut mini wrapper serta cara wrap mini bar coklat serta panduan untuk membuat kotak mini bar coklatwrapper untuk mengisi mini bar coklatwrapper.

- Ebook ini sesuai kepada sesiapa sahaja yang hendak belajar membuat mini bar coklatwrapper samada untuk kegunaan majlis sendiri seperti majlis harijadi atau untuk menjana pendapatan sambilan dan mungkin akan menjadi pendapatan utama. Kiranya dengan ebook ini anda sudah boleh memulakan biznes mini bar coklatwrapper anda.


Ebook ini sesuai untuk:-
1. Surirumah-surirumah yang ingin belajar buat mini bar coklatwrapper untuk mencari pendapatan sampingan.
2. Pelajar lepasan SPM atau Universiti yang masih belum dapat kerja tetapi ingin belajar buat mini bar coklatwrapper untuk mencari pendapatan sampingan.
3. Penganggur yang ingin belajar buat mini bar coklatwrapper untuk mencari pendapatan sampingan.
4. Sesiapa saja yang ingin belajar buat mini bar coklatwrapper untuk mencari pendapatan sampingan.
 


Berapakah harga Ebook ini.
Setelah mengambil kira segala faktor termasuk keadaan semasa, saya menetapkan harga Ebook ini adalah RM50
Saya akan kekalkan harga Ebook RM50 ini sampai bila-bila. 
Harga ini adalah harga mampu milik dan saya mahu seramai mungkin memiliki ebook ini dan memulakan business Mini Bar Coklatwrapper. 
Apabila anda dapat customer pertama, maka anda akan dapat semula modal RM50 anda. 
Jadi segeralah tempah ebook ini.
Harga ini mampu untuk semua orang yang berminat untuk belajar Mini Bar Coklatwrapper. 
Dengan hanya mengeluarkan RM50 sekali sahaja anda telah mendapat ilmu yang bermanfaat dari Ebook ini dan ilmu ini ada dengan anda sepanjang hidup anda.
Anda juga boleh mula menjana pendapatan sampingan.

Setelah anda beli Ebook ini, jika ada topik yang anda tidak paham, anda boleh terus hubungi saya samada sms 017-2135663 atau email coklatbar@gmail.com. Saya akan membantu anda sehingga anda paham dan mahir topik yang anda kurang paham.

Mungkin saya akan buka kelas personal coach pula pada masa hadapan.
 Pakej Ebook ini mengandungi: 
1. Ebook Panduan Mini Bar Coklatwrapper dan Kotak (Panduan lengkap dan mudah diikuti untuk membuat mini bar coklatwrapper dan kotak mini bar coklatwrapper).
2. Percuma perisian/software untuk membuat mini wrapper.
3. Percuma 20++ design mini wrapper yang anda boleh redesign dan guna semula untuk projek mini bar wrapper anda (design mini wrapper percuma akan sentiasa bertambah).
4. Percuma 20++ frame, shape, ornaments, decorations yang anda boleh guna semula untuk projek mini bar wrapper anda (frame, shape, ornaments, decorations percuma akan sentiasa bertambah).


Langkah-langkah tempah Ebook Panduan Mini Bar Coklatwrapper:-

No comments:

Post a Comment

Ebook Panduan Coklatwrapper

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Anda